Despre Noi

Apeleaza cu incredere la echipa de creatie si dezvoltare web xTream Design pentru servicii profesionale de web design. Oferim servicii de calitate pentru clientii din Bucuresti, Romania, Europa, Statele Unite si tot restul lumii.

Programare avansata si dezovltare site-uri web de calitate. Specializati in cele mai noi tehnologii de front-end si back-end, programatorii xTream Design iti vor crea site-ul personalizat perfect pentru nevoile tale si ale business-ului tau.

Site-ul tau trebuie sa aiba personalitate si sa provoace o reactie vizitatorului. De aceea, ti-am pregatit o gama larga de servicii pentru o satisfactie totala. Vorbim de creare site, care presupune web design si graphic design (componenta vizuala a site-ului, care atrage publicul si il tine pe site) dar si web development (compatibilitate cu standardele web in domeniu, compatibilitate cu toate browserele web etc.).

Nu este insa suficient sa ai un site frumos – el mai trebuie sa fie si cunoscut, sa fie prezent in topul motoarelor de cautare. Sunt de asemenea specializat in SEO si iti ofer mai multe tehnici prin care poti urca in varful ierarhiei pe toate marile motoare de cautare, incepand cu Google.

Si pentru ca traim in epoca Facebook-ului si a retelelor de socializare, ti-am pastrat si cireasa de pe tort: promovare sociala prin module dedicate, astfel ca poti tine legatura si interactiona cu clientii si colaboratorii tai via Facebook sau Twitter, Pinterest, direct de pe site-ul tau!